“Zo lang ik leef, wil ik sterven van geluk!”
Harrie Jekkers


Optimistisch, communicatief en resultaatgericht. Zo ben ik en zo begeleid ik als Mastercoach® mensen op individuele basis en in teamverband.
Ik coach en adviseer leidinggevenden, adviseurs en organisaties als procesbegeleider tijdens verandertrajecten en teamontwikkeling/-building. Mijn aanpak is oplossingsgericht en positief. In mijn visie komt de oplossing vóór het probleem. Dat betekent dat ik samen met u focus op een positief doel dat u graag wilt bereiken: een effectievere organisatie, innovatie, groei, persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn oprechte interesse en doortastendheid voel ik goed aan waar mensen energie van krijgen. Ik creëer veiligheid, zodat mensen vanuit ontspanning inzicht krijgen in wat zij graag zouden veranderen. Daarna help ik hen hun doel te bereiken; privé, of in hun werk of loopbaan. Met mijn open mind lukt het ook ú: keep your dream alive!

Communicatie

“Communicatiespecialist: mijn moeder na twee glazen wijn”
Loesje


Goede communicatie is het halve werk. Het is soms lastig om de juiste woorden te vinden, informatie te bundelen en uw doelgroep op het goede moment, op een sympathieke manier te benaderen. Ik heb gewerkt als journalist bij radio, tv en krant en als communicatieadviseur en tekstschrijver voor commerciële en non-profit organisaties. Mede hierdoor weet ik mensen te enthousiasmeren in uiteenlopende functies en bedrijven. Dat resulteert in maatwerk voor organisaties, waarbij ik me er bewust van ben hoe gevoelig informatie kan overkomen.

Mijn schrijfstijl is persoonlijk en betrokken, met spreektaal waar het kan en jargon waar het nodig is.
U kunt bij Kameleon terecht voor webteksten, advertenties, brochures, mailings, speeches en andere uitingen.

Kameleon

Coaching en Communicatie

kameleon_temp002002.jpg

Coaching